lauantai 11. heinäkuuta 2015

Baari Lohjalla

Lohjalla on kovastikin kahviloita, joita Hellu kiertää ahkerasti kahvila- ja kulttuurikuntoilun merkeissä. Suosikki on Cafe Lauri.

Ruokapaikkojakin on tullut testailtua, kunnes löytyi yksi ylitse muiden: huhtikuussa aloittanut Mikko Utterin baari, jossa istutaan baarijakkaroilla ja jossa ruoka juomineen tarjoillaan baaritiskille. Iso bonus on, että syömme keittiössä, jossa Mikko laittaa ruokaa ja kertoo tarinoita ruoan sekä juomien alkuperästä.




Hellu on käynyt Utterilla myös ystäväpariskunnan kera. Kaverille kiitos, hän otti nämä kuvat!

Hellulla on suuri keittiörakkaus, kun ruoka on tulilla, kaikki on hyvin. Päävamman jälkiseurauksena Hellua pitää vahtia erityisesti maustamisen suhteen, ettei vaan ripsahda tulisen puolelle tai suolaöveriksi (=200g/uuniruoka).

Utterilla voi rentoutua ja nauttia ruoanvalmistuksen seuraamisesta, syödä ajankohtaisia lähiherkkuja ja ihmetellä eri ruokalajien ja viinien liittoa. Kaikki tarjoamiset on valittu taiten etukäteen.



Viinit (8cl) ovat laadukkaita ja osa harvinaisia. Tarinat viineistä ja ruoasta jätän Mikolle.


Baarituolit.
Baaripöytä herkkuineen.
Tämänkin tarinan jätän Mikolle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti