keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Toscapalat 70-luvulta

Toscapalat matkalla pakastimeen

Innostuin leipomisesta 70-luvun lopulla muutettuani pois kotoa. Tuohon aikaan leivoin tosi paljon ja toscapalat olivat eräs suosikeistani.


Aito ohje, joka on liimattu A4- kartongille.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, voisula ja maito. Levitä taikina leivinpaperin päälle ja paista 225 C/ 7-8 min, uunin keskiosassa.


Munasokerivaahdon ja kuivien aineiden yhdistäminen on hieman outo vaihe, mutta kyllä ne sekoontuu!

Kiehauta kattilassa kuorrutusta varten voi, vehnäjauhot, sokeri ja maito. Lisää lopuksi joukkoon rouhitut mantelit. Levitä kuorrutus levyn pinnalle ja paista ylimmällä tasolla n. 5 min.

Leikkaa jäähtyneenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti