Kärsimätön syöjä jo odottaa |
L i h a p i i r a k k a
Rahka-voitaikina
5 dl vehnäjauhoja
200g rasvaa
250g maitorahkaa
Täyte
1 sipuli
1 purjo
1 salottisipuli
500g jauhelihaa
2 dl riisiä
1 kananmuna
suolaa, pippuria, tomaattisosetta, soijaa, kuivattuja yrttejä
Kananmunaa voiteluun
Kuullota sipulit öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista. Keitä riisi kypsäksi vedessä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta reilusti.
Jaa taikina kahteen osaan. Kauli ensimmäinen leivinpaperin päällä ja nosta uunipellille. Lisää täyte ja käännä pohjan reunat täytteen päälle.
Kauli kansi leivontapaperin päällä ja kippaa se täytteen päälle. Jämätaikinasta voit tehdä koristeet.
Koristeena on Baselin vaakuna. |
!Nam! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti