torstai 12. joulukuuta 2013

Kaverikylässä

Kaverit asuvat Lohjanharjun toisella puolella, jonne pääsee kävellen, pyörällä, autolla tai taksilla. Ylitimme harjun kavereiden autolla ja paluumatkalle otimme pirssin. Tässä kylässä syödään aina hyvin, itsetehtyä ruokaa. Tällä kertaa meitä hemmoteltiin alkupaloiksi blineillä.


Kavereilla on kaasuhella, jollaista lämmöllä muistelen. Olen syntyisin helsinkiläinen ja meillä kotona oli kaasuhellalla ja -uunilla. Kaasu on paras!


Kirkastettu voi kuuluu asiaan.


 Herkku on valmis syötäväksi!
Bloinit maistuivat, mutta olemme tottuneita syljiä, joten jatkoimme eteenpäin.

Raikas salaatti

Täydellisen murea uunissa kypsytetty sisäfilee
Aterian kruunasi Pannacota marjoilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti