Toscapalat matkalla pakastimeen |
Innostuin leipomisesta 70-luvun lopulla muutettuani pois kotoa. Tuohon aikaan leivoin tosi paljon ja toscapalat olivat eräs suosikeistani.
Aito ohje, joka on liimattu A4- kartongille. |
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, voisula ja maito. Levitä taikina leivinpaperin päälle ja paista 225 C/ 7-8 min, uunin keskiosassa.
Munasokerivaahdon ja kuivien aineiden yhdistäminen on hieman outo vaihe, mutta kyllä ne sekoontuu! |
Kiehauta kattilassa kuorrutusta varten voi, vehnäjauhot, sokeri ja maito. Lisää lopuksi joukkoon rouhitut mantelit. Levitä kuorrutus levyn pinnalle ja paista ylimmällä tasolla n. 5 min.
Leikkaa jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti