Oikeanpuoleinen silistysrauta on Sveitsistä. |
Suklaakääretorttu 225 C/ 4-5 min
3 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoa
0,5 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeria kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää hämmentäen jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Kaada vuokaa, levitä ja tasoita. Paista uunissa.
Levitä voipaperi pöydälle ja sirota sen päälle sokeria. Kumoa kypsä pohja paperille. Rullaa leivinpaperi pois. Jäähdytä. Valmista täyte.
75 g rasvaa voi tai margariini
1,5 dl tomusokeria
2 rkl kaakaota
Aah! |
Hyvältä näyttää, pitääpä testata!
VastaaPoistaTyylikäs tuo sveitsiläinen silitysrauta. :-)
VastaaPoista