Golfkierroksen jälkeen nopeasti valmistettava ruoka on paikallaan. Pelasimme entisen työkaverini kanssa golfkierroksen Lohjalla upeassa syksyisessä auringonpaisteessa. Täysi kierros oli hänelle ensimmäinen. Kierroksen jälkeen nautimme lounaan, jota olin etukäteen valmistellut pilkkomalla kasvikset.
|
Paprikaa, punasipulia ja valkosipulia |
|
Tällä kertaa olin kypsentänyt broilerin etukäteen. |
Broileri täysjyvä couscous
450 g broilerin suikaleita
2 paprikaa
3 punasipulia
4 valkosipulinkynttä
öljyä paistamiseen
200 g basilika tomaattikastiketta
1 sitruunan mehu
1,5 dl vettä
2,5 dl täysjyvä couscous
sitruunaöljyä
mustaa pippuria, suolaa
Broileri, paprika, ja sipulit pilkotaan ja paistetaan kypsäksi öljyssä. Lisätään ja kuumennetaan kiehuvaksi tomaattikastike ja vesi. Otetaan paistinpannu liedeltä, lisätään sitruuna mehu ja couscous. Annetaan tekeytyä 5 min. Lisätään sitruunaöljy, maustetaan ja sekoitetaan.
Broilerin voi laittaa tarjolle erikseen, jos porukassa on kasvisruokailijoita.
|
Jos ruokaa jää, niin seuraavana päivänä maku on vieläkin parempi MOT |
|
Yksinkertainen salaatti sitruunaöljyn kera. |
Jälkiruokana oli kahvit leivonnaisen kera. Näillä eväillä golffari oli jaksanut ajaa takaisin Espooseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti